Industrial Sprayer LINE-X (2)

LINE-X is een professioneel aangebrachte, hoogwaardige, spray- on protective coating. Sinds 1993 is LINE-X onmisbaar in de automotive-aftermarket als een toonaangevende coating voor spuiters en is sindsdien uitgebreid met een breed scala aan andere producten en diensten. LINE-X is gespecialiseerd in meerdere sectoren, waaronder:

INDUSTRIE

AUTOMOTIVE

LANDBOUW

MARINE

LEGER/DEFENSIE

Je kunt LINE-X op bijna elk oppervlak aanbrengen. De coatings van LINE-X vormen een permanente binding op moleculair niveau, zodat ze perfecte hechting hebben op vele verschillende oppervlakken. Of het aangebracht wordt op metaal, glasvezel, beton of hout, LINE-X absorbeert de impact en blijft zowel flexibel als sterk zonder los ooit te laten.

CIMG0525

BEWEZEN BESCHERMING VOOR MEER DAN 20 JAAR

LINE-X coatings zijn ontworpen oom een ondoordringbare barrière te creëren tussen waardevolle apparatuur en de meest ruwe elementen van de natuur, zoals hoge luchtvochtigheid, zout water of extreme temperatuurveranderingen.

LINE-X coatings zijn ideaal voor secundaire inperkingsmaatregelen en bieden een naadloze beschermende barrière, ideaal voor gebieden waar aardolieproducten, chemicaliën of schadelijke milieuverontreinigingen worden opgeslagen.

Laboratoriumtests tonen uitstekende niveaus van slijtage- en schokbestendigheid aan bij vrijwel elk zwaar gebruik. LINE-X overtreft alle andere toonaangevende materialen, ook koolstof en roestvrij staal.

LINE-X hecht met een permanente binding op moleculair niveau aan de meeste materialen, waardoor een uniek composiet ontstaat. De fysieke eigenschappen verschillen door chemische samenstelling, maar elke LINE-X coating is gemaakt om de perfecte balance tussen kracht en flexibiliteit te vinden. Oftewel de geheime combinatie van een zeer bestendige coating.

black-and-white-factory-industrial-plant-415945

DE WETENSCHAP ACHTER LINE-X PERFORMANCE

LINE-X combineert gespecialiseerde apparatuur met uitgebreide productontwikkeling om de juiste materialen, producten en procedures te leveren om aan vrijwel elke vraag te voldoen. Na tientallen jaren van onderzoek heeft LINE-X een uitgebreide coatingsportfolio gecreëerd met polyurethanen, polyurea, alifatische en hybride coatings.

Elke coating verschilt op moleculair niveau dat resulteert in verschillende fysieke eigenschappen die ideaal zijn voor verschillende toepassingen en industrieën. Treksterkte, rek, hardheid en UV-stabiliteit zijn allemaal factoren die de prestaties en duurzaamheid van het product beïnvloeden.