multi-storey-car-park-parking-6517

Parkeergarages met meerdere verdiepingen lopen risico van betoncorrosie als ze worden blootgesteld aan water. Een slecht gesealde parkeergarage zal een kortere levensduur hebben, wat tot zeer dure reparaties leidt.

Het sealen van de bovenste verdieping met de duurzame en naadloze membraan van LINE-X creëert een schuurvaste en waterdichte scheiding die de structuur van het beton beschermt.

400% VERLENGING, WATERDICHT, STERK!

LINE-X valt op tussen de meest goedwerkende materialen voor dit soort toepassingen. Het wordt op grote schaal gebruikt voor oppervlaktebescherming tegen chemicaliën, slijtage en binnendringend water en biedt ook een immense duurzaamheid en uitstekende scheuroverbruggende eigenschappen.

LX - Parkeergarages 1

VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

LINE-X wordt toegepast door ons goedgekeurd netwerk van mobieleapplicators die weten wat er voor nodig is om het werk goed te doen, van de eerste voorbereiding tot de laatste laag van LINE-X.

LINE-X onderscheidt zich als een van de meest competente voeringsystemen voor secundaire containment. De chemische resistentie, duurzaamheid, scheuroverbruggende en naadloze toepassing van LINE-X maakt het een top keuze voor industrieën die bescherming moeten bieden aan hun secundaire containment-stukken. LINE-X is bestand tegen vocht, waardoor onze toepassingen kunnen plaatsvinden tijdens ongunstige weersomstandigheden waar andere materialen tekort schieten.

NAADLOZE BESCHERMING OP COMPLEXE STRUCTUREN

LINE-X wordt op grote schaal gebruikt voor oppervlaktebescherming tegen chemicaliën, slijtage en binnendringend water en biedt ook een immense duurzaamheid, uitstekende scheuroverbruggende eigenschappen en naadloze afdichting.

LX - secundaire inperkingen 1

VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

LINE-X wordt toegepast door ons goedgekeurd netwerk van mobiele applicators die weten wat er voor nodig is om het werk goed te doen, van de eerste voorbereiding tot de laatste laag van LINE-X.

Luide knallen, lawaaierige trillingen en de oorverdovende tonen van het laden en lossen van vracht is genoeg om iedereen gek te maken! Wanneer regelmatig hoge geluidsniveaus van korte duur worden gegenereerd, moeten deze worden gecontroleerd om de grens van 60 dB niet te overschrijden overeenkomstig met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (paragraaf 3.5).

De geluidsabsorberende eigenschappen van LINE-X hebben een absoluut geluidsniveau van 54 dB bij besproeien op de gewenste 5 mm dikte.

VERMINDERDE GELUIDSNIVEAUS, LEVENSLANGE BESCHERMING EN MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

LINE-X biedt uitstekende slijtvastheid, chemische weerstand tegen reinigingsmiddelen, is uiterst makkelijk schoon te maken en heeft fantastische geluidsabsorberende eigenschappen. Naast deze geweldige kenmerken biedt de snelle geltijd van LINE-X de kans om heel snel weer aan het werk te gaan.

LX - Laadkarren 1

VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

LINE-X wordt toegepast door ons goedgekeurd netwerk van mobieleapplicators die weten wat er voor nodig is om het werk goed te doen, van de eerste voorbereiding tot de laatste laag van LINE-X.

De offshore-industrie vereist extreem goede corrosiebescherming. Constante slijtage, golfslag, chemische invloeden en extreme weersomstandigheden zijn slechts een paar factoren waardoor het moeilijk is om duurzame verf- of corrosiebescherming te vinden. Bovendien wordt de offshore-industrie vaak gekenmerkt door beperkte werkomstandigheden waardoor langdurige onderhoudstaken moeilijk zijn. De ideale oplossing is een beschermende coating dat is makkelijk aan te brengen, snel droogt en aan de strenge eisen van de industrie voldoet.

oil and gas

De pure polyureummaterialen van LINE-X worden gebruikt in de offshore-industrie. LINE-X wordt aangebracht met een gespecialiseerde hoge druk spraysysteem. Dat resulteert in een gebonden en voegloze membraan dat in staat is om te hechten aan aluminium, staal, hout, gewapend beton, glasvezel, schuim en andere materialen.