LINE-X spray-on Coatings biedt een langdurige slijtagebescherming van uw Trailers.

Onze LINE-X Coating wordt direct aangebracht op het metaal of hout van uw trailer, waardoor een universele pasvorm voor elk merk of model is gegarandeerd. De sleutel tot de LINE-X spray-on liner is de luchtdichte en waterdichte afdichting, wat nooit meer wrijven plekken, roest of corrosie aan uw Trailer betekent. Of het transport van zware goederen of omgaan met bedrijfsafval: bescherm uw investering met LINE-X.

LINE-X spray-on Coatings zijn onderhoudsvrij en worden aangeboden in een verscheidenheid van kleuren en diktes.

Het gebruik van de LINE-X materiaal is niet alleen beperkt tot het coaten van trailers. LINE-X’ gespoten polyurea coating kan bescherming bieden voor bedliners, machines en werkinstrumenten.

LINE-X is een ideale coating voor gebruik op machines en installaties die het grootste deel van de tijd worden blootgesteld aan de elementen.

Generatoren behuizingen kunnen worden bekleed met LINE-X om schade tegen schokken, roest en corrosie te voorkomen. LINE-X biedt ook een aantal geluidsisolatie kwaliteiten om te helpen bij de ruisonderdrukking. Door het gebruik van de LINE-X Prism Colour Enhancement System, kunnen de machines worden gespoten in de huiskleuren.

Andere LINE-X applicaties zijn onder andere: Kunstmest / zaad verspreiders, Feeders, Silos, Tractor-onderdelen en alle andere machines en apparatuur die lijden onder barre weersomstandigheden en consistent gebruik.