LINE-X Spray-on liners bieden langdurige duurzame bescherming aan uw eigendom. Onze LINE-X liner wordt direct aangebracht op de ondergrond, waardoor een universele pasvorm voor elk merk of model wordt gecreëerd.

Het succes van LINE-X spray-on liner ligt in de luchtdichte en waterdichte afsluiting, die slijtplekken, roest of corrosie aan bijna iedere ondergrond voorkomt. Of u nu door de modder en het vuil moet voor werk of voor de lol, bescherming met LINE-X loont.

Het gebruik van het LINE-X materiaal is niet alleen beperkt tot coating van bedliners. LINE-X’ gespoten polyurea coating kan ook bescherming bieden aan trailers, machines en werkinstrumenten.

Boeren vertrouwen op hun apparatuur om efficiëntie te maximaliseren. Grootschalige landbouwoperaties maken gebruik van enorme, dure machines om een hoge productopbrengst te garanderen. LINE-X biedt oplossingen voor beschermende coatings die downtime voorkomen, de levensduur van de machine verlengen, de productiviteit verhogen en de bedrijfskosten verlagen door waardevolle onderdelen en apparatuur te beschermen. Het veiligstellen van cruciale apparatuur en machines biedt waardevolle besparingen voor middelgrote en kleinschalige landbouwactiviteiten.

TALRIJKE TOEPASSINGEN

Veel voorkomende toepassingen die echt profiteren van LINE-X-bescherming zijn: veetrailers, stallen, tractoren, silo’s, veldspuiten, melkverdelers, strooiers, voeropslag, aardappelbanden en meer!

agricultural-machine-2138996-2

Er is geen limiet aan wat er ontworpen, gemaakt en gesprayd kan worden met LINE-X. LINE-X beschermende coatings zorgen voor ongelooflijke sterkte en duurzaamheid aan schuimstructuren waardoor creaties volledig interactief en uiterst levensechte afbeeldingen van echte of ingebeelde scènes kunnen zijn. LINE-X wordt gebruikt in de top pretparken over de hele wereld.

LEVENSGROTE BEELDEN 

De meeste creaties zijn gemaakt van EPS (structureel schuim), bespoten met een lichtgekleurde LINE-X en vervolgens op maat geverfd om een ongelooflijk levensecht uiterlijk te geven.