Het mariene milieu biedt een unieke uitdaging als het gaat om bescherming tegen de verwoestende aard van zout en water. LINE-X is de perfecte keuze als je een lucht- en waterdichte seal wilt hebben. Het is ongeëvenaard met zijn beschermende eigenschappen tegen roest, schuring en impact. LINE-X biedt minder slippen van het oppervlak en zelfs in diepzee-omgevingen met veel zonlicht is LINE-X voorzien van oplossingen die lichtbestendigheid en verkleuring weerstaan en koel blijven om aan te raken.

BESCHERMING 24/7

Roest en corrosie slapen nooit, daarom is marine-onderhoud een constante inspanning. Waarom laat u LINE-X uw investering de hele dag, elke dag, beschermen tegen schadelijke werkingen van het milieu?

boats-trifold-inside

PAXCON door LINE-X (PX-3350) wordt gebruikt door defensie als explosieonderdrukking. Het is een spray coating dat op muren en gebouwen die ontploffingsgevaar hebben wordt aangebracht. Muren met PAXCON-coating blijven heel door de mogelijkheid tot buigen. Dankzij dit flexibele vermogen kunnen met PAXCON gecoate wanden explosies weerstaan die veel groter zijn dan een normale ongecoate wand. PAXCON van LINE-X coatings beschermen momenteel militaire, civiele en overheidsgebouwen over de hele wereld, waaronder het Amerikaanse Pentagon en gebouwen in het Verenigd Koninkrijk.

ONTPLOFFINGSBESCHERMING 24/7

Air Force Research Laboratoriumtests hebben aangetoond dat met PAXCON PX-3350 gecoate wanden de afstand tot de veilige staan afstand kunnen verminderen.

PAXCON door LINE-X (PX-2100) is een coating op basis van spray die op Dyneema®-panelen, gepantserde voertuigen, borstplaten en andere militaire uitrusting kan worden aangebracht om afbladderen van vuurwapens te voorkomen. PAXCON PX-2100 is ontworpen om de impact van projectielen te absorberen en om zowel het projectiel als de bepantsering tegen afsplintering te stoppen. PAXCON PX-2100 is een hybride materiaal van polyurethaan dat gecertificeerde testen heeft ontvangen door H.P. White Labs.

SPLINTERBESCHERMING

PAXCON PX-2100 wordt gebruikt in combinatie met gepantserde panelen voor borstplaten, geschutskoepels, militaire voertuigen, stoelafschermingen en meer.

paxcon spall