LINE-X creëert een naadloze, scheuroverbruggende afdichting die voorkomt dat vocht het dak binnendringt. Indringend vocht leidt tot verwoestende gevolgen zoals betonkorrosie, verzwakking van de gebouwenstructuur, inwendige beschadiging en schimmelvorming, wat een gevaar voor de gezondheid en veiligheid voor de bewoners van het gebouw vormt. Lekkende daken zijn verleden tijd met de hulp van LINE-X dakbedekking.

 

LINE-X kan de meest complexe opstelling van hellingen en gevels volledig afgesloten houden van binnendringend water. Gebieden die vroeger snel begonnen te lekken, zoals dakramen en ventilatiepijpen, kunnen met zekerheid worden beschermd tegen toekomstige lekkages.

Net als een vloeibaar membraan volgt de spuitapplicatie van LINE-X eenvoudig de oppervlaktecontouren en zorgt het voor een naadloze en waterdichte afdichting.

VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

LINE-X wordt toegepast door ons goedgekeurd netwerk van mobiele applicators die weten wat er voor nodig is om het werk goed te doen, van de eerste voorbereiding tot de laatste laag van LINE-X.

LX - Dakbedekking 1