DSC_8071_e 2

In de automotive industrie heeft LINE-X coating vele verschillende toepassingen. Zowel voor de binnen- als buitenkant van de wagen. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende toepassingen van de coating.

CIMG0504

LINE-X coating biedt vele oplossingen voor de agrarische sector. Hierbij kunt u denken aan een coating aanbrengen bij gators en quads, (paarden) trailers en machines. Lees meer over deze toepassingen. 

LINE-X biedt zowel lichte als zware industriële coatings aan. Bij lichte industriële coatings kunt u denken aan het coaten van gereedschap en materiaal. Zware industriële coating kan toegepast worden bij groot industriële landschappen en zware machines, zoals reservoirs, tractoren, maar ook graansilo’s en daken. 

De coating van LINE-X biedt ook aan defensie vele oplossingen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een impact absorberende coating, maar ook aan het voorkomen van versplintering. Wilt u meer weten over deze toepassing klik dan naar de volgende pagina. 

PHOTO-2019-01-07-09-34-20

Line-X biedt zowel lichte als zware industriële coatings aan. Bij lichte industriële coatings kunt u denken aan het coaten van gereedschap en materiaal. Zware industriële coating kan toegepast worden bij groot industriële landschappen en zware machines, zoals reservoirs, tractoren, maar ook graansilo’s en daken.