DSC_0658

LINE-X Spray-On Bedliners krijgt regelmatig hoge cijfers voor klanttevredenheid. Elke LINE-X applicator sprayt de zwaarste bedliners met de hoogste kwaliteit die we kunnen maken. Spray-on bedliners is ook onderhoudsvrij, en met de groeiende verbeteringen in de industrie zijn de bedliners nu beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen zelfs in de kleur van uw keuze worden gespoten.

De LINE-X bedliners gaan gegarandeerd niet barsten, blaasjes creëren of schilferen. De LINE-X bedliner technologie is luchtdicht, waterdicht en krasvast. Dit betekent dat het ontstaan van slijtplekken, roest of corrosie tot het verleden behoort. Dat is de reden waarom de naam LINE-X synoniem is geworden voor robuustheid. Wanneer je op zoek bent naar duurzaamheid, functie en waarde, dan is de bewezen formule van LINE-X wat jij nodig hebt.

WATERDICHTE AFSLUITING

Het gebruik van deze technologie is niet alleen beperkt tot bedliners. Het polyurea materiaal kan worden gebruikt op bumpers, rollbars, trailers en volledige carrosserieën. Omdat het materiaal zorgt voor een waterdichte / luchtdichte afsluiting is het de perfecte finish voor boottrailers en scheepsdekken. LINE-X heeft een van de hoogste treksterktes, een hoge scheurbestendigheid en de hoogste slijtvastheid in vergelijking met de meeste andere spray-on coatings op de markt.

Drop-in liners zijn gemaakt van plastic of rubber en veel zijn gemaakt van materialen van lage kwaliteit die gevoelig zijn voor kromtrekken en scheuren.

Laten we eerlijk zijn, sommige drop-in liners kunnen er ‘cheezy’ uitzien. Als goedkoper alternatief voor spuitbusvoeringen bieden drop-ins bruikbaarheid, maar bieden ze een opofferende esthetiek. Drop-in liners bieden geen kleuropties en veel zwaaien met een groot, permanent logo midden in de voering.

Terwijl drop-in liners een buffer bieden tussen uw truck bed en ruwe lading, kan er los materiaal onder de liner terechtkomen en de truck bed beschadigen.

Typische plastic drop-in liners vereisen boorgaten in de bedliner om de liner aan de truck te bevestigen. In de loop van de tijd kunnen liners los trillen, mogelijk met hoge snelheden uit de laadbak vallen vanwege een slechte installatie. Van drop-ins is bekend dat ze water vasthouden tussen de liner en de laadbak, wat leidt tot roest of corrosie.

Drop-ins kunnen niet worden gerepareerd, alleen worden vervangen. Om de paar maanden moet de drop-in liner worden verwijderd om klein vuil, zand, vuil of vocht op te ruimen dat zich onder de liner kan opbouwen en problemen kan veroorzaken.

De meeste drop-in bedrijven bieden slechts één kernproduct met weinig aanpassingen of andere opties.

LINE-X bedliners worden dik genoeg ingespoten om zo alles aan te kunnen. LINE-X-applicators voeren een meerpunts-inspectie uit om ervoor te zorgen dat de optimale dikte elke keer wordt bereikt.

LINE-X biedt optionele UV-bescherming om vervaging en oneindige kleurmogelijkheden te weerstaan, zodat uw truck bed er jarenlang goed uitziet en maximale bescherming aanbiedt. LINE-X bedliners zien er stoer en robuust uit, met een afgewerkte look die de drop-in niet kan ‘matchen’. 

LINE-X bedliners zijn multifunctioneel, gemaakt voor dagelijkse chauffeurs of vrachtwagens. Dezelfde LINE-X technologie die door militairen en politiediensten over de hele wereld wordt vertrouwd, wordt in elke LINE-X bedliner gebruikt. Superieure niveaus van treksterkte en scheursterkte laten u zware vracht met vertrouwen transporteren.

Alle LINE-X-bedden worden door professionele applicators gespoten en ondergaan een meerpunts-inspectie om ervoor te zorgen dat de voorbereiding, kwaliteit en dikte optimaal zijn voor maximale bruikbaarheid en strakke lijnen.

LINE-X kan elke oude, vervaagde of uitgehakte spray-on bedliner terugbrengen naar een nieuw uiterlijk, zelfs als LINE-X niet het oorspronkelijke installatiebedrijf was.

Met LINE-X kunnen vrachtwagenliefhebbers de kleur, textuur en dikte aanpassen voor een breed scala aan speciale automotive-toepassingen.

LINE-X heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om robuust zijn, en beschermt al jaren de laadruimtes van pick-ups en bedrijfswagens. Het is zo succesvol dat mensen begonnen zijn met het beschermen van hun accessoires en in sommige gevallen hebben ze hun hele voertuig volledig ingesloten. De LINE-X spray-on coatings zijn te zien op bumpers en roosters, lierplaten, bullbars, zijtrede, dakdragers en meer.

WAAROM LINEX AAN DE BUITENKANT?

De fantastische beschermende kwaliteiten van LINE-X geeft een hoger niveau van bescherming op uw voertuig. Het heeft een hoge slijtvastheid om krassen af te weren en superieure treksterkte om schokken te voorkomen. Wanneer u weet dat het ongevoelig is voor strooizout, dan kunt u zien waarom het heel logisch is om het hele voertuig in te kapselen.

VOORDELEN

Van één busje tot een hele reeks busjes, LINE-X spray-on ‘Van’ linings bieden ongeëvenaarde bescherming om uw voertuig er goed en verzorgd uit te laten zien.

LINE-X is gemaakt voor servicewagens en bestelbussen die dag in dag uit worden gebruikt en biedt meer duurzaamheid en corrosiebestendigheid dan typische autolakken. Laadruimtes die gesprayed zijn met LINE-X kunnen tegen het veelvuldig laden en lossen met apparatuur en voorraden.

HOGEDRUKSPUIT OP DE LAADRUIMTE

Met een LINE-X spray-on bus lining kunt u uw laadruimte wassen met hogedrukspuit met geen risico op schade, waardoor het snel en eenvoudig te reinigen is.